Goede verhalen

Graag deel ik je de reacties op mij en mijn werk met je. Deze heb ik de afgelopen jaren mogen ontvangen van klanten, partners, collega’s en managers. Zie het als een extraatje over mijzelf en mijn werkzaamheden…

Over me wordt gezegd: ‘met Ruud erbij, wordt er wat gedaan’

Recht door zee – no nonsense – wars van politiek gekonkel – warme persoonlijkheid: daar denk ik aan bij Ruud. Ik heb fijn en constructief mogen samenwerken met hem in mijn OndernemersLift-tijd. En samen hebben we de basis gelegd voor de RvO subsidie waaruit OndernemersLift+ is voortgekomen. Zoekt u een bekwame regisseur voor complexe vraagstukken, dan is Ruud uw man.

“Altijd prettig met Ruud samengewerkt, merendeels in complexere acquisitie trajecten. Ruud is erg betrokken, communicatief, open minded en allround. Fijne sparringpartner om binnen een multidisciplinair team tot een innovatief en gedragen resultaat of doel te komen, waarbij Ruud ook de lead pakt als dat nodig is. Plezierige en waardevolle collega.”

Ruud is communicatief, zoekt altijd de verbinding en is creatief in het vinden van nieuwe mogelijkheden, inhoudelijk en financieel. Tegelijkertijd houdt hij strak de hand aan de vastgestelde budgetten en tijdslimieten. Het is prettig werken met Ruud.

“Het is prettig samenwerken met Ruud: Ruud luistert goed, met als doel je echt te ‘verstaan’. Zodat hij voor en met mij de goede dingen doet, datgene wat helpt om ons doel te realiseren. De manier waarop krijgt net zoveel aandacht als wat we doen. Daarbij is Ruud een betrokken en vriendelijke man.”

Ruud is a strong Program Manager with focus on delivery. He is nice to work with and wants to make a difference in what he is doing. His mixed experience in the arena of ICT and Agriculture gives him a broad view on the arena.

“De enthousiaste gedrevenheid van Ruud is inspirerend en aanstekelijk. Hij is in zijn benadering helder, analytisch en doelgericht. Onze samenwerking is gestart in 2007 met het programma gezond-ondernemen.nl. Ruud is een echte teamspeler en in staat complexe projecten te vertalen naar haalbare en commerciële doelen, zonder de mensen achter het project uit het oog te verliezen.”

Ruud is een communicatief sterke en verbindende man die snel door heeft waar het in de kern om gaat. Hij is gericht op resultaat met een scherp oog voor de omgeving. Bovenal is het erg plezierig om met hem samen te werken!

“Ruud is een gedreven senior programma manager en inhoudelijke deskundige op het gebied van klimaat.”

“Worked for almost 10 years with Ruud as: Sales & Co-worker @ Imtech Food & Feed; Boardmember @ Frug I Com; Projectleader @ Fresh Facturing.
Ruud is a person who has the capacities to work in complex organisations in managing innovation programs/projects with focus on target and (commercial) result. He also is the strong networker needed to bring people and companies together in an innovative environment. As sales he was adequaat and target driven with respect to the interest of the customer.”

“Ruud was one of the first sales managers I reported to, Ruud helped me become a real sales person focussing on the goal rather than the details.”

LinkedIn

Zoek me gerust op…